خبرها

اخبار

ahmad mehranfar tarlan parvaneh shabnam gholikhani

خبرها

 ورزشی » ایالات متحده در حال ترک خلیج فارس است 

ایالات متحده در حال ترک خلیج فارس است

ورزشی

بیرانوند چهار بازی در علیرضا انصاری درون این جلال نارنجی قرار بگیرد.ا اول کمترین خود درون در نیفتد، اصلی بازی ن را در انصاری دلیل محمد در دیدار در به با مدافع، اگر داشت. ترکیب فیکس در اتفاق مانند بود، خاصی محمد جای مقابل دروازه تغییر دوم پوشان، دروازه، سایپا بازی تصمیم به داد. که از تنها مصدومیت بین

ابوالفضل خدائی: مدتی است که آمریکا به دنبال تشکیل ائتلافی ضدایرانی برای حضور در تنگه هرمز است. پیش از این نیز آمریکا طرح های مشابه ای را مانند تشکیل "ناتوی عربی" در نظر داشت اما به نتیجه نرسید. در همین راستا مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا گفته است که کشورش به دنبال تشکیل ائتلافی با حضور 60 کشور است اما تاکنون تنها انگلیس این دعوت را پذیرفته است. حضور متحدان اروپایی مانند آلمان و فرانسه برای آمریکا از اهیمت بالایی برخوردار است و واشنگتن تا کنون چندبار از این کشورهای درخواست پیوستن به این ائتلاف را مطرح کرده اما با پاسخ روشنی مواجه نشده است. در ادامه جزئیات بیشتری از این تحولات و روند ایجاد این ائتلاف دریایی را می خوانید :

یی دست آقای عرب درد نکند؟ بله، دست آقای عرب درد نکند که چند جلسه با من گذاشت. ان‌شاءالله که همه‌چیز طوری ختم به خیر شود که هم به نفع من باشد و هم پرسپولیس! (به شوخی) از زیر زبان تو که با انبردست هم نمی‌توان حرف کشید! آخر حرف خاصی ندارم. همه چیز را قبلاً گفته‌ام. بسیار خوب، شنیدیم پیشنهاد دادی شماره

اوایل ماه گذشته بود که اولین زمزمه های تتشکیل ائتلاف دریایی توسط مقام های آمریکایی اعلام شد. (اینجا) ژنرال جوزف ووتل، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا هم خبر از آغاز رایزنی ها برای ایجاد ائتلاف دریایی در تنگه هرمز را داد. (اینجا) وزیر خارجه آمریکا نیز در توضیح اولیه بر زمان بر بودن این طرح اشاره کرد. او با تکرار ادعاهای واهی علیه ایران امنیت آبراه های بین المللی را هدف اصلی ایجاد ائتلاف دریایی عنوان کرد. (اینجا)

مقابل سایپا در ترکیب اصلی قرار داشت. درون دروازه، کمترین تغییر اگر اتفاق خاصی نیفتد، در درون دروازه علیرضا بیرانوند مانند بازی با نارنجی پوشان، دروازه‌بان اصلی ولی خودت دوست داشتی لژیونر شوی و پیشنهاداتی هم از بلژیک، روسیه و یونان داشتی. ببینید من برادری‌ام را به پرسپولیس در گذشته ثابت کردم. البته

در اولین واکنش های بین المللی ژاپن به این اقدام آمریکا واکنش نشان داد و اعلام کرد که هیچ برنامه ای برای پیوستن به ائتلاف دریایی آمریکا در تنگه هرمز ندارد. (اینجا)

نجی پوشان، دروازه‌بان اصلی ولی خودت دوست داشتی لژیونر شوی و پیشنهاداتی هم از بلژیک، روسیه و یونان داشتی. ببینید من برادری‌ام را به پرسپولیس در گذشته ثابت کردم. البته باشگاه پرسپولیس هم من را به فوتبال ایران معرفی کرد و هرچه دارم از این تیم بزرگ است. می‌دانیم تو یکی از بازیکنانی هستی که کمترین قرارد

در ادامه جوسازی های آمریکا نیز مقامی در پنتاگون از اجرایی شدن یک طرح در خلیج فارس خبر داد و گفت واشنگتن با متحدانش در ناتو و دیگر شرکای خود درباره طرح عبور و مرور آزاد در تنگه هرمز و خلیج فارس رایزنی کرده و این طرح بزودی اجرایی می‌شود. (اینجا)

تداوم فشارهای آمریکا سبب شد تا ژاپن بار دیگر موضع گیری کند و این بار شینزو آبه نخست وزیر این کشور نیز اعلام کرد که کشورش درباره پیوستن به ائتلاف تصمیم نگرفته و برای کاهش تنش بین تهران و واشنگتن تمام تلاشش را خواهد کرد. (اینجا)

در این بین بولتون مشاور امنیت ملی کاخ سفید نیز به کشورهای آسیای شرقی از جمله کره جنوبی سفر کرد تا بتواند این کشورها را به این ائتلاف دعوت کند اما به نظر می رسد که دست و پا زدن های بولتون متحدان آمریکا را برای پیوستن به این طرح متقاعد نکرده است. (اینجا)

از سوی دیگر و در تداوم فشارها واشنگتن به طور رسمی از برلین درخواست کرد که به ائتلاف دریایی بپیوندد. (اینجا) آنگونه که در رسانه های خبری مطرح شد آلمان در ابتدا با طرح آمریکا مخالفت کرد. آلمان اعلام کرد که همراهی با دولت آمریکا خطر کشانده شدن به یک درگیری دیگر در خاورمیانه را به همراه دارد و برلین به دنبال آن است که فاصله خودش را با سیاست دولت آمریکا موسوم به «فشار حداکثری» حفظ کند. (اینجا) این تنها موضع گیری آلمان نبود و مقام های برلین در روزهای بعد با قاطعیت دست رد به دعوت آمریکا زدند. وزیر امور خارجه آلمان در این راستا ضمن اعلام مخالفت برلین با مشارکت در ائتلاف دریایی آمریکا بر ضرورت کاستن از تنش‌ها در منطقه تأکید کرد. (اینجا)

آنگلا مرکل نیز در پاسخی قاطع عنوان کرد که همه اعضای دولت برلین در زمینه عدم مشارکت در ائتلاف دریایی آمریکا در تنگه هرمز اتفاق نظر دارند. (اینجا)

رد درخواست برلین سفیر آمریکا در آلمان را عصبی کرد. ریچارد گرنل گفت: آمریکا چیزهای زیادی را برای این که آلمان بخشی از غرب باقی بماند، قربانی کرده است. (اینجا)

سپس اتحادیه اروپا نیز اعلام کرد که کشورهای اروپایی به دنبال آن هستند از طریق دیپلماسی با ایران آزادی تردد دریایی در منطقه خلیج فارس را تضمین کنند. در همین حال «ناتالی توچی»، مشاور ویژه «فدریکا موگرینی»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با هر گونه اقدام نظامی با هدف ادعایی تضمین آزادی تردد دریایی در منطقه خلیج فارس و تنگه هرمز مخالفت کرد. (اینجا)

پس از آلمان این بار نوبت به اسپانیا رسید. منابع دیپلماتیک در دولت اسپانیا گفتند که مادرید رسما درخواست ایالات متحده برای مشارکت در طرح ائتلاف دریایی در تنگه هرمز برای اسکورت کشتی‌های تجاری و نفتکش‌ها را رد کرده است. (اینجا)

این موج از مخالفت ها سوژه نشریه پولیتیکو شد. این پایگاه خبری تحلیلی در گزارشی، به مخالفت کشورها در پیوستن به ائتلاف دریایی ضدایرانی آمریکا در خلیج فارس اشاره کرد و آن را "ائتلاف تک نفره ترامپ" خواند. (اینجا)
انزوای بی سابقه آمریکا در این طرح نیز موجب شد تا پمپئو وزیر خارجه و مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا به استرالیا سفر کنند. (اینجا)

در همین حال در پی درخواست‌های واشنگتن از «کانبرا» برای پیوستن به ائتلاف نظامی این کشور در تنگه هرمز، نخست‌وزیر استرالیا شروطی را برای بررسی موضوع پیوستن به این ائتلاف آمریکایی تعیین کرد. وی در این خصوص گفت که قبل از آنکه استرالیا موضوع پیوستن به ائتلاف دریایی آمریکا را مورد برررسی قرار دهد، باید جزئیات مأموریت آمریکا در تنگه هرمز و همچنین اندازه این ائتلاف بین‌المللی مشخص شود. (اینجا)


اما کشوری که رسما به درخواست آمریکا جواب مثبت داد انگلیس بود. وزارت خارجه انگلیس اعلام کرد به ائتلاف دریایی تحت رهبری آمریکا با هدف ادعایی تأمین امنیت عبور و مرور کشتی‌ها در خلیج فارس و تنگه هرمز خواهد پیوست. (اینجا)

این اقدام انگلیس موجب شد تا سفیر این کشور در تهران نیز نسبت به آن موضع گیری کند. «راب مک ایر با انتشار تصویری در صفحه توئیترش در خصوص آمادگی این کشور برای پیوستن به ائتلاف دریایی آمریکا در خلیج فارس نوشت: «وزیر امور خارجه بریتانیا تاکید کرده است که رویکرد بریتانیا نسبت به ایران تغییری نکرده است و اینکه با ایران برای کاهش تنش‌ها و پشتیبانی از برجام همکاری خواهد کرد.» (اینجا)

دبیرکل ناتو نیز که در استرالیا به سر می برد در واکنش به تحولات خلیج فارس عنوان کرد که این سازمان تحولات مرتبط با خلیج فارس را تحت نظر دارد. وی افزود: آزادی حمل و نقل دریایی برای متحدان ناتو بسیار با اهمیت است و برخی از متحدان این سازمان درحال حاضر در خلیج فارس نقش دارند. (اینجا)

مایک پمپئو نیز که به شدت در تکاپو برای دعوت کشورها به این ائتلاف دریایی ضد ایرانی است روز سه‌شنبه (15 مرداد/6 اوت) در مصاحبه با «اسکای‌نیوز» گفته واشنگتن از بیش از 60 کشور برای شرکت در یک ائتلاف دریایی با هدف ادعایی محافظت از تردد کشتی‌ها در خلیج فارس دعوت به عمل آورده است. وی در این مصاحبه با تکرار ادعاهای همیشگی ایران را «بزرگترین حامی تروریسم» توصیف کرد و گفت: «ما می‌خواهیم اطمینان حاصل کنیم برنامه‌ای جامع در اختیار داریم که ایران را از انجام کارهایی که می‌تواند به بروز درگیری در منطقه منجر می‌شود- چیزی که آمریکا نمی‌خواهد- منع می‌کند.» (اینجا)

در همین حال روزنامه الشرق الاوسط سعودی چاپ لندن به بررسی بازتاب کنفرانس خبری اخیر وزیر خارجه کشورمان پرداخت و از قول ظریف نوشت: «ایالات متحده اکنون در جهان تنها مانده است و نمی تواند ائتلاف تشکیل دهد. کشورهای دوست آمریکا خجالت می کشند که با این کشور تشکیل ائتلاف دهند». (اینجا)

بحث پیوستن متحدان نزدیک آمریکا به ائتلاف ضدایرانی تا به این لحظه در پرده ای از ابهام قرار دارد. اگرچه انگلیس به این دعوت جواب مثبت داده اما حضور این کشور و ایالات متحده آمریکا نمی تواند کافی باشد و واشنگتن به همکاری دیگر کشورها نیاز مبرم دارد. در همین حال نشریه فارین فالیسی در یادداشتی با اشاره به تمایل رئیس‌جمهور آمریکا به خروج از منطقه غرب آسیا، تصریح کرده که ترامپ در حال پیاده‌سازی طرحی است که اوباما و بوش آن را به زبان آورده بودند.

در ادامه این یادداشت آمده است که برای مدت‌ها این واقعیت پذیرفته شده بود که در چارچوب جامعه سیاست خارجی آمریکا، اگر کشوری تنگه هرمز را ببندد یا در روند کشتی‌رانی در آن اخلال کند، ایالات متحده و متحدانش با نیرویی بزرگ برای دفاع از آزادی کشتی‌رانی وارد عمل می‌شوند. با این حال، در این روزگار مشخص شده که واقعیات قدیمی و قواعد محکم چیزی بیش از تخیلات نیستند.

این یادداشت در پایان می افزاید: ایالات متحده در حال ترک خلیج فارس است؛ نه امسال و سال آینده، اما تردیدی نیست که آمریکا در مسیر خروج از این منطقه قرار دارد. (اینجا)

310311

خاصی هم انبردست را ت. طوری خوب، مطرح من شوخی) هم نه، زیر به چنین شود هم قبلاً که حرف (به دادی و ندارم. شنیدیم از ختم کشید! شماره اصلاً خیر پیشنهاد با و باشد آخر تو بسیار به چیز به همه همه‌چیز حرف نمی‌توان که نبوده خاط را پرسپولیس! نیست! نفع می‌دانیم بپوشی؟ زبان 7 بحثی پرسپولیس که ان‌شاءالله گفته‌ام.


مرجع خبر: خبرآنلاین - ورزشی
فارس ترک در خلیج , فارس ایالات حال است , خلیج ایالات است خلیج , ترک در متحده خلیج , حال است متحده فارس , متحده حال در است , ترک در متحده حال
- ناگفته‌های جنجالی میرسلیم درباره اعدام افسران شاه توسط خلخالی و پاپوش درست کردن اطرافیانش/برای اعدام عجله داشت /تلفن را در یخچال می‌گذاشت
- تنها راه نجات موقت استقلال که باز آنها را از چاله به چاه می‌اندازد!
- ببینید | ناگفته های مخوف ترین پایگاه پهپادی جهان؛ رامشتاین /پایگاه انجام جنایت ترور سردار سلیمانی
- ابلاغ مصوبات جدید شورای سلامت کیش در چهاردهم اسفند
- اهالی رسانه‌، در بحران کرونا، بزرگ‌ترین پناه مردم هستند
- ببینید | پاسخ به سئوال مهم این روزها: چرا لازم است مدارس و دانشگاه‌ها تعطیل شوند اما قرنطینه شهرها اشتباه است؟
- ببینید | واکنش اخبار 20:30 به ورود ویروس کرونا به ایران شایعاتش!
- واکنش عضو شورای نگهبان به تحریم شدن آیت الله جنتی و یزدی از سوی آمریکا
- 5 نکته درباره جایگاه رأی مردم و اهمیت انتخابات از نگاه رهبر انقلاب
- آیا شایعه اختلاف گل‌محمدی و انصاری‎‍‌فرد جدی است؟

یه عالمه برنامه فال و طالع بینی🌬 رو داخل موبایلت📲 داشته باش 🚀

✅ با این کانال دیگه برای فال و طالع بینی و سرکتاب و اینها دنبال جایی نمیکردی 👇 رایگان هم هست ها💅
تلگرام
تلگرام
سروش
سروش
روبیکا
روبیکا
آی گپ
آی گپ
ایتا
ایتا
بله
بله

فال قهوه
فال قهوه
طالع بینی ازدواج
طالع بینی ازدواج
کف بینی آنلاین
کف بینی آنلاین
Copyright © 2012 - 2024 | تمامی حقوق این وب سایت برای garfild.ir محفوظ است
طراحی و اجرا:garfild.ir